Keltakankaalta tärkeät pisteet

Santa's United-Sastamolo Kings 2-6 (1-3, 1-2, 0-1)

Sastamolo nappasi komean 6-2 vierasvoiton Santa's Unitedista ja jatkaa tappiotonta taivaltaan kakkosessa. Nettitoimitus tavoitti joukkueen valmentaja Jaakko Kvistin paluumatkalta Rovaniemeltä. Selkeistä 6-2 voittolukemista huolimatta, Kvist kuvasi ottelua totutun vaikeaksi Keltakankaan peliksi ja vain kahdesta päästetystä maalista joukkue voi kiittää paljolti hienosti maalilla uurastanutta Seppo Forsmania, joka torjui ottelussa peräti 31 kertaa.

Joukkueen pallollinen pelaaminen kaipasi Kvistin mukaan uskallusta. Nyt pallosta luovuttiin turhan nopeasti ja joukkue oli tätä myöten suurelta osin puolustuskannalla. Myös omalla alueella palloa menettiin vaarallisilla sektoreilla ja Forsman joutui paikkailemaan oman alueen virheitä. Kvistin oli kuitenkin tyytyväinen joukkueen työmoraaliin niillä hetkillä, kun omaa maalia puolustettiin pitkissä Unitedin myllyissä. Keskustaa miehitettiin välillä jopa ylikorostetusti, kuvaili Kvistin joukkueen puolustuspeliä.

Joukkueen ykkösketjun muodosti tällä kertaa kolmikko Tikkala-Heinonen-J. Kvist, jossa pelaajavalmentaja oli tälläkin kertaa vahvassa roolissa tehden tehot 2+1. Kaikkinensa tärkeät pisteet, olkoonkin että tyyli oli tällä kertaa melkolailla defensiviinen, paketoi Kvist ottelun. Uudistunutta rovaniemeläisjoukkuetta Kvist kuvaili vielä toistaiseksi paljolti yhden ketjun varassa olevaksi, mutta veikkasi samassa yhteydessä joukkueen nuorten pelaajien kehittyvän vielä kauden aikana - ja joukkue tulee olemaan vielä kärkitaistossa mukana.

Ottelupöytäkirja