Sastamolo tehokas viimeistelyssä

Papas-Sastamolo Kings 3-9 (0-3, 0-1, 3-6)

Sastamolo karisti Kajaanihallin kokoisen mörököllin niskastaan, kun se otti komean 9-3 vierasvoiton Papasista. Jos katsotaan joukkueiden pitkää kakkosdivari historiaa, niin sieltä ei löydy yhtään Sastamolon voittoa Kajaanissa. Sastamolo pelasi kaikkinensa ehjän vierasottelun, ollen taas mukavan tehokas maalipaikoissa. Sastamolo lannisti kajaanilaisten pelihuumorin vahvalla avauserällä (0-3).

Toisessa erässä Papasilla oli omat mahdollisuutensa tulla vielä peliin mukaan, mutta Sastis-maalilla pelannut Janne Niemelä piti joukkueensa vahvasti voitossa kiinni komeilla lähitorjunnoillaan. Kun sitten Kasperi Jaatinen iski vielä kylmää vettä kajaanilaisten niskaan 4-0 osumallaan, vei Kings toisen erän ehkä hieman pelitapahtumien vastaisestikin 1-0 lukemin. Päätöserän alkuun Sastamolo pääsi iskemään kaksi pikamaalia kolmoskentän toimesta ja peli oli hyvin pitkälti puitua kauraa.

Erinomainen vieraspeli Sastamololta, mutta samaan hengenvetoon on sanottava, että Papas vaikutti oudon aneemiselta Kingsin vahvan alun jäljiltä. Round one on Kingsin osalta hoidettu, mutta sen suurempia voitonhuutoja kopista ei ottelun jälkeen kuultu, sillä huominen ottelu alkaa taas nolla nollasta ja vastaan astelee taatusti sisuuntunut Papas.