Päätöserän kiri valui hukkaan

OYUS-Sastamolo Kings 7-6 ja. (2-3, 4-0, 0-3, 1-0)

Ei karttunut edustusjoukkueen pistepotti kahdella, eikä sitten edes sillä yhdellä pisteellä tänään OYUS:n vieraana. OYUS piti pisteet Oulussa ratkaisten pelin, kun jatkoaikaa oli jäljellä kokonaiset neljä sekuntia ja loppulukemat 7-6. Sastamolon esitys oli viime otteluiden tapaan vuoristoratamainen.

Avauserässä joukkue oli lievästi hallitsevampi ja peli oli kohtuullisesti uomissaan, mutta toinen erän oli totaalisen musta vieraille. Erälukemat 4-0 OYUS:lle ja olkoonkin, että Sastamolollakin oli muutama takuuvarma maalipaikkaa, niin yhtään enempää ei virkamiesmäinen toinen erä antanut odottaakaan. Päätöserässä Sastamolo esiintyi pirteimmin mitä pitkään aikaan.

Toisen erän jälkeiset 6-3 lukemat oli seitsemässä minuutissa kiritty tasoihin. Sastamolo oli päätöserässä reippaasti edellä vastustajaansa ja tasoitusosuman jälkeen sinipaidoilla olikin puolenkymmentä töysin avointa maalipaikkaa, mutta ei vaan osunut tolppaa lähemmäksi.

Jatkoaikaratkaisun OYUS iski viime hetken maalille toimituksesta. Maalarina Joonas Koski. Maali oli karmea, kylmä suihku hienosti pelin tasoa nostaneelle Sastamololle, jolla oli päätöserässä useita paikkoja naulata pisteet kotiin. Mutta eipä auta kuin nuolla haavat tämän tappion jäljiltä ja kääntää katseet ensi viikon sunnuntain kotiotteluun RSB:tä vastaan.