KosRi kaatui toistamiseen

KoskRi-Sastamolo 2-4 (1-0, 0-2, 1-2)

Sastamolo palasi kahden viikon pelitauon jälkeen laatikkoon ja kohtasi toistamiseen peräjälkeen Koskelankylän Riennon. Jos nähtiin viime kohtaamisessa maaleja yllin kyllin (8-13), niin nyt laulussa oli toinen sävel.

KosKri oli parkkeerannut pakkansa omalle puolustusalueelle pitäen omalta osaltaan pelin vähämaalisena. Sitä se lopunperin olikin, ottelusta tärkeä 2-4 voitto vierailija Sastamololle. Sastamolo pelasi tasapainoisen ottelun ja jaksoi jauhaa maltilla hyökkäyksiään isossa Kastellin kaukalossa ja jotain 5vs.5 pelistä kertoo sekin, että kotijoukkue teki ainoat maalinsa ylivoimalla.

Avauserässä joukkue oli aavistuksen tehoton pallonsiirtelyssään, mutta toiseen erään hyökkäykseen saatiin yksi vaihde tavoitteellisuutta lisää ja joukue johtikin kahden erän jälkeen peliä 1-2. Päätöserä Sastamolo maalasi vielä helpottavat pari osumaa, kun maalipaikkoja pystyttiin hyödyntämään jo pikkaisen paremmalla prosentilla kuin kahdessa ensimmäisessä erässä. Topias Tiilikainen iski ajassa 43.24 päivän komeimman häkin (1-3), kun sentteri napautti pallon taitavasti ilmasta maaliin Harri Hautakankaan toimiessa jakelijana. Mikko Mettovaaran vielä lisättyä Sastis-johtoa, sai Koskri pelin viime minuuteilla pientä hässäkkää vieraiden maalille kaventaen loppulukemiksi 2-4 ylivoimalla.

Sastamolon loppuohjelma on sinänsä herkullinen, että kotiyleisölle tarjotaan vielä peräti neljä kotiottelua ja kerran joukkue pelaa vielä vieraissa. Kakkospaikka on kuitenkin vielä omissa hyppysissä ja kun loppuohjelma tuo kotikentälle vielä sarjan terävintä kärkeä (RSB, Kely), niin haastetta riittää jotta karsintapaikka on plakkarissa runkosarjan päättyessä. Sastamolon seuraava ottelu on Tervahallilla 15.2 sunnuntaina OYUS:a vastaan klo 16.30.